Wednesday, 12 September 2012

mulgipuder


Valmistusained

1 kg kooritud (pudru-) kartuleid
1 l vett
100 g odratangu
soola

Kastmeks:
1-2 sibulat
100-150 g pekiga läbikasvanud sealiha
soola

Valmistusviis

1. Pane kartulid soolaga maitsestatud vette, puista pestud ja nõrutatud tangud neile peale. Hauta kaane all madalal kuumusel, kuni tangud on täiesti pehmed. Kartulid valmivad tavaliselt juba varem. Sega poti sisu puulusikaga enam-vähem ühtlaseks massiks ja maitsesta vajadusel soolaga.
2. Kastmeks kuumuta pannil madalal kuumusel tükeldatud sealihast rasv välja ja lase pruunistuda. Lisa juurde hakitud sibul ja maitsesta soolaga.
3. Tõsta puder taldrikutele, tee iga portsjoni keskele süvend ning tõsta sinna pekikastet.
Paku juurde külma piima.

No comments:

Post a Comment